sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Suuri seikkailu suureen kaupunkiin


Olympuksen pokkari joka on iskun- ja vedenkestävä. Kuvanlaatu vaan on melko kelvoton, mutta passaa ihan hyvin pikkujäbän tarpeisiin. Tällä voi kuvata myös lätäkön pinnan alla!

Mamma ja kanuuna

Lähdin esikoispojan kanssa tutustumisretkelle Helsinkiin. Jäbä on kyllä käynyt Helsingissä, mutta ihan ytimessä ei ole käynyt sitten vaunutteluaikojen. Sinne mentiin tietty junalla, koska se on jännää. Ja sitten metrolla Kaapelille, missä piti käydä joogafestareilla moikkaamassa vähän frendejä. Alkumatka meni hienosti, mutta reissu oli liian rankka pikkuiselle ja joogafestarit hienoinen pettymys. Kävijöitä olisi riittänyt isompaankin tilaan ja ryysiksessä meinaa pienet ja väsyneet jäädä jalkoihin.

Birkillä on ollut oma kamera käytössään jo kaksivuotiaasta asti. Tutkin sillä kuvailua seuraamalla hiukan pikkujäbän näkökulmaa maailmasta. Kamera oli mukana tietty tällä suurella matkallakin ja sillä otettiin hienoja otoksia.

Eväät, suklaa ja smoothie oli vetästy jo ennen Espoota

Kuvassa Anna-täti! Birk on nuoresta iästään riippumatta (tai johtuen) mestari mallien pehmittelyssä, mikä on valokuvaajalle olennainen ominaisuus :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti