lauantai 29. joulukuuta 2012

Viikon Hesarit koriin!

Jos ei nyt joka sivua, niin ainakin suurin osa viikon kokonaisista aukeamista päätyi jokunen aika sitten tähän pärekoriin. Siis lähes koko viikon Hesarit. Tarkoituksena oli vain treenata pärekorin tekemistä jollakin halvalla ja helposti saatavalla matskulla. Ja hieno lankakorihan siitä tulikin! Ja tilavakin se on! Korkeutta tuli n.45cm ja leveyttä 40cm. Tärkkäsin sen pinnan erikeepperivedellä, jottei se repeilisi liian helposti.
Hesari vaihtaa vanhan ison kokonsa tabloid-kokoon vuoden vaihteessa. Tähänkin koriin tehtyjä "päreitä" piti toki jatkaa jo moneen kertaan, mutta olisi kyllä vähän haastavaa tehdä tämmöisiä vielä lyhyemmistä pätkistä. Jatkoskohdat kun ovat aina myös hiukan heikompia kohtia. Kyllä minä vaan tykkäsin siitä hehtaarikoosta vaikka sen lukeminen aamupalapöydässä oli toki haastavaa. Isolla Hesarin aukeamalla oli myös kätevää peitellä suojaan milloin mitäkin kun vaikka maalasi, tyhjensi tuhkaa takasta tai teki jotakin muuta sottapyttyhommaa.

Nyt pitää käydä hamstraamassa jostakin pinotolkulla vanhoja lehtiä varastoon ja joku muu julkaisu, kuin iso Hesari saa tästä lähtien hoitaa takansytykkeen virkaa!


4 kommenttia:

 1. Voi Minttu - sinä olet kyllä joka alan mestari!!
  Kuinka kauan kesti valmistus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Olisko mennyt pari päivää. Voin tehdä vain iltaisin pari tuntia kerrallaan. Pari kertaa meni suikale uusiksi kun oli vaalijuttuja niin Väyrysen naama pilkahti aina jostakin välistä esille :D

   Poista
 2. Onpa hieno kori! Tuollaisen ottaisin heti olohuoneeseen. Epäilen kyllä, että itseltäni ei onnistuisi yhtä hyvin.

  VastaaPoista