torstai 21. kesäkuuta 2012

Mun viikon bestis on: harvennuskuokka
Pitkävartinen sellainen. En tosin harvenna sillä mitään muuta kuin rikkaruohoja, mutta googlen kuvahaku oli sitä mieltä että rikkarauta on ihan eri näköinen. Tällä saa kovaksi tampaantuneilta kulkuteiltä ja sipulimaastakin rikkaruohot pois ilman että tarttee talloa multaa. Ilman tätä olisin pulassa. Kasvimaa on niin iso ja aikaa on niin vähän. Isoimmat voikukat, juolavehnät, rönsyleinikit ja pujot kannattaa edelleen nyppiä, mutta tällekin jää älyttömän paljon käyttöä silti. En tiedä mistä se on tänne tullut, mutta se näyttää tosi vanhalta.

Toinen rakaani, sadettaja, kiikkuu ympäri puutarhaa myös ahkerasti. Sen käyttöä on hiottu tässä kovasti. varomaton kun jää helposti alle tai säätää sen leveyden päin honkia niin että vettä menee penkistä yli, hukkaan.

Tänään olen lannoitellut vähän sitä sun tätä. Hevonkakkaa sinnetänne. Tämä on juuri se vaihe kun kaikki on jo itänyt, mutta mikään ei tunnu kasvavan. Ilmat ovat olleet vielä viileät ja nyt kun ne lämpenee niin hetken päästä kun kurkaa ulos, siellä on kauhea viidakko.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti