maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kävinpä yökävelyllä

Ja löysin ensin ikäväkseni etanan:


Sitä kyllä osasinkin jo odottaa, sillä eivät salkopavun taimet ihan hetkessä tällaisiksi ole menneet. Niitä on täällä yksittäisiä, ei mitään hirmuongelmaa.

Seuraavan kaverin kanssa piti hakea jo parempi kameranrotisko paikalle kun iPuhelin ei enää pystynyt niin pieneen elukkaan. Kyseessä on ötököiden riivaama omenapuuni, joka on nyt jo parempi kun myrkytin sen koiruohoteellä. Lehdet on ihan kippuraisia ja pari tällaista kärpästä istuskeli pääasiassa niillä huonoilla lehdillä, tämä kylläkin hetken ihan terveellä:


Lieneekö ollut vaan yötään viettämässä, vai itse syyllinen.
epäilin omenakemppiä mutta tämä se ei ainakaan ole.

Samalla selvisi missä hyttyset nukkuu. Omenapuussa:


Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä menin mustaviinimarjapensaalle ja katsoin että sen oksan kärki on käpristynyt ja aattelin että yllätän kirvat itse teosta, mutta kuvasta kurkkasikin tämmöinen!

pöö!


Olin menehtyä sydänkohtaukseen, nyt vaan naurattaa. En siis nähnyt sitä lainkaan ennenkuin otin kuvan. Ai kauheaa että voi olla rumat jalat. Ja irvistääkin noin rumasti!

Nyt on muutenkin joku ihme toukkavuosi. Mustat salkoruusut ja auringontähdetkin on rouskittu aika reikäisiksi, mutten usko että se haittaa niiden kukintaa juurikaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti