lauantai 29. syyskuuta 2012

Ruokamarkkinat Mangs gårdissa

Mentiinpä tänään ruokamarkkinoille, mutta ruoka jäi hiukan sivuseikaksi. Kohokohta oli heinäpaalin päältä heinäkasaan hyppely ja lampaiden ruokkiminen! Traktoreihin tutustuttiin myös innolla ja lopulta uskallettiin mennä korkealle puimakoneenkin penkkiin. Sitten pikaiset lohisopat, vohvelit ja sitten kiireesti takaisin lampaiden ja heinien luokse! Alpakoitakin olisi ollut, mutta ne olivat hiukan epäsosiaalisia ehkä, joten lampaat veivät kyllä kaiken suosion. En ehtinyt oikein näkemään mitään kun juoksin kuraisen pikkupojan perässä ja nostelin heiniä että hyppykasa pysyi kuohkeana.
2 kommenttia:

 1. Hauskalta näyttää:)

  Alpakat ovat käsittääkseni aika persoonallisia tapauksia ja voivat olla äkeitä ja itsepäisiä. Olen lukenut alpakka agilityistä, varmaan kiintoisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mäkin oon kuullut agilitysta. Luulin että alpakat on melko kilttejä ja ystävällisiä ja laamat niitä hankalia. Nuo kai vaan säikkyi metelöiviä pikkulapsia. =) Lampaat söi kiltisti kaikki apilat mitä heille tarjoiltiin ja niitä sai silittääkin! Aivan huippua kolmevuotiaan mielestä.

   Poista